Faydalı İlkokulu
ALİLER MAH. 1111 SK. ALİLER İLKOKULU BLOK NO: 13 İMAMOĞLU / ADANA

VİZYON

Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; amacı olan , katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, planlı yaşayan, kendisiyle barışık, çevresiyle uyumlu, çevresine örnek olabilen, girişimci , hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Çevresel faktörleri dikkate alarak kurumumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını etkili ve verimli bir şekilde uygulamanın yanında, öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önüne alarak kendine güvenen , çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgürce düşünebilen, yaratıcı, katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetişmesini sağlamaktır.

Normal Öğretim

Odun Sobası

Servis yoktur.

Uydu İnternet (VSAT)

İmamoğlu ilçesinin girişine 6 km uzaklıktadır.

Okulumuz Aliler Mahallesi içinde bulunmaktadır.